تبلیغات
ولاردشت: گیاهان دارویی، پزشکان بی زبان - مربای شقاقل و فواید ان قابل توجه آقای مهندس علی نژاد

مربای شقاقل و فواید ان قابل توجه آقای مهندس علی نژاد

سه شنبه 4 آذر 1393 07:08 ب.ظ

نویسنده : احمد قزوینی
ارسال شده در: گیاهان دارویی (برگ، گل، ریشه) ،
مربای شقاقل
 شقاقل : ۱۰۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم

طرز تهیه

شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آبش را عوض کنید. سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک‌ساعت بجوشانید.
آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک‌بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل‌ها پخته شد، از روی آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آبش را عوض کنید.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.


ریشه گیاه شقاقل ازنظرطبیعت طبق نظرحکمای طب سنتی کمی گرم و تر می باشد و از نظر خواص بازکننده انسداد مجاری عروق، مبهی (افزاینده میل جنسی) و گرم کننده می‏باشد و برای گرم کردن معده وکلیه و کبد تاثیر بسزایی دارد.

اشتها را کاهش می‏دهد و ممکن است ایجاد سردرد نماید از این نظر باید با عسل خورده شود و مربای آن با عسل مضار آن را برطرف می کند .
مقدار خوراک آن تا 20 گرم است .خواص دارویی آن تا 4 سال باقی می ماند.



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: سه شنبه 4 آذر 1393 07:10 ب.ظ