تبلیغات
ولاردشت: گیاهان دارویی، پزشکان بی زبان - برنج را خالی مصرف نکنید

برنج را خالی مصرف نکنید

چهارشنبه 7 آبان 1393 08:19 ق.ظ

نویسنده : احمد قزوینی
ارسال شده در: طب سنتی ،
برنج خورها این چاشنی را حتما همراه با برنج بخورند
برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند.
به این مطلب امتیاز دهید
3 14




 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز، برنج یکی از اجزای سالم رژیم غذایی می باشد و به هیچ عنوان نباید این غذا را از رژیم حذف نمود. برنج منبع غنی کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول می باشد که دارای طبع سرد و خشکی است، و معروف است كه ما ایرانی ها به دلیل انكه در بیشتر وعده های هفتگی مان از برنج استفاده می كنیم در غالب موارد طبعی سرد داریم.

 

برنج از جمله مواد غذایی است كه طبعی سرد دارد به همین دلیل است كه بسیاری از خانواده های قدیمی به ویژه در مناطق جنوب ایران و عشایر عرب زبان هنگام تهیه برنج از زیره، گل میخك، فلفل هندی یا هر سه این ادویه ها استفاده می كنند.

 

مصرف این ادویه ها هم طعم و عطر خوبی به برنج می دهد و هم سردی آن را خنثی می كند. اضافه كردن این ادویه ها به برنج افرادی كه مزاج سرد و تر دارند توصیه می شود، چرا كه ما در بیشتر وعده های غذایی مان علاوه بر برنج از سالاد، ماست، گوشت مرغ و گاو استفاده می كنیم كه همگی آنها طبعی سرد دارند و كمتر به این موضوع توجه داریم كه باید مصلح هر یك از این خوراكی ها را در كنارش مصرف كنیم.

 

اگر این موضوع را مدیریت نكنیم با مصرف این خوراكی های سرد مزاج دچار عوارضی مانند درد مفاصل، كاهش میزان انرژی بدن، نفخ، سوءهاضمه و خستگی مفرط می شویم.


 

 

















دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: چهارشنبه 7 آبان 1393 08:21 ق.ظ